חומרים:
חבילת עלי " פילו"
חבילת תרד קפוא
1 בטטה מבושלת
מלח , פלפל שחור, צ'ילי חריף, גבינת אורדה , גבינת פרמז'אן- מגוררת.
ביצה
שמן זית
הכנה:
את דפי הפילו לחתוך לרצועות של 5-6 סמ'( את כל החבילה )
בטטה- למעוך ולתבל איך שאתם אוהבים
תרד – לסחוט מנוזלים ולערבב עם הגבינות
להניח 3 דפים ( זה על גבי זה) ולמרוח בתרד לגלגל ולהניח בתבנית משומנת במעט שמן זית
וכך, להמשיך כל פעם 3 דפים למרוח בבטטה ובתרד ולסדר בתבנית .
בסיום להבריש את הבצק במעט ביצה ואם נשארה גבינה מגוררת לפזר מעלה.
לתנור ל 160-170 מעלות עד שמזהיב יפה יפה.
השאירי תשובה