עלי "פילו" מלופפים עם בטטה ותרד

כשכל החומרים בנמצא בבית, כל כך קל להכין מנת פתיחה ראשונה ,קריספית וטעימה.

עלי פילו מלופפים בתרד ובטטה

חומרים:

חבילת עלי " פילו"

חבילת תרד קפוא

1 בטטה מבושלת

מלח , פלפל שחור, צ'ילי חריף, גבינת אורדה , גבינת פרמז'אן- מגוררת.

ביצה

שמן זית

הכנה:

את דפי הפילו לחתוך לרצועות של 5-6 סמ'( את כל החבילה )

בטטה- למעוך ולתבל איך שאתם אוהבים

תרד – לסחוט מנוזלים ולערבב עם הגבינות

להניח  3 דפים ( זה על גבי זה) ולמרוח  בתרד לגלגל ולהניח בתבנית משומנת במעט שמן זית

וכך, להמשיך כל פעם 3 דפים למרוח בבטטה ובתרד ולסדר בתבנית .

בסיום להבריש את הבצק במעט ביצה ואם נשארה גבינה מגוררת לפזר מעלה.

לתנור ל 160-170 מעלות עד שמזהיב יפה יפה.

תיהנו,עלי פילו מלופפים בתרד ובטטה