עוף ריחני ברוטב תפוחים

חיפשתי מנה חדשה. עוף ברוטב מיוחד ומקורי, משהו שכולם יריחו, יטעמו ויגידו מממממממ…… מה שמת בעוף? הוא כ"כ מיוחד, תתני את המתכון? בודאי שאתן את המתכון, אפילו באושר רב! המנה הזו תהיה החגיגה הטעימה בליל הסדר! מבטיחה!!

17522995_10210360087213349_875935969940508943_n

למצרכים:

2 כרעיים מחולקים

לרוטב:

1 כוס מיץ תפוחים של "פרימור"

1 כף חרדל דיז'ון

1/3 כוס שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

8 שיני שום

4 כוכבי אניס

4 מקלות קינמון

להכנה:

בתבנית אפייה להניח את חלקי העוף. להניח מסביב את שיני השום ואת הטימין.

17499516_10210360087013344_7259246128008395973_n

לערבב בקערה את כל חומרי הרוטב היטב.

לצקת על העוף.

17426102_10210360087293351_6419872286891172210_n

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עם נייר כסף למשך 45 דקות.

17498648_10210360087173348_862663790009356099_n

להסיר את הנייר כסף, בעזרת כף לצקת את הרוטב על חלקי העוף ולהשחים כשהעופות גלויים לחום התנור לעוד רבע שעה. תוך כדי, לצקת רוטב על העוף מדי פעם.

להגיש בתוספת אורז לבן/פירה או כיד הדמיון הטובה.

בת א ב ו ן!