עוף צבעוני/לייזה פנלים

התוצאה נהדרת, לא היה לי חשק ללכת ורכוש במיוחד את התפוחים הקטנים ,הכנתי עם תפוחי אדמה גדולים וחתוכים.
צבעוני וטעים

בחורה עם מחשב נייד

עוף צבעוניסיר של עוף צבעוני:

השילוב של מתיקות הגזר והסלק עם רכות התפוחי אדמה ונימוחות העוף שלא לדבר על הרוטב בקרקעית. שלמות. ארוחה שהיא שלמות.

2 כרעיים של עוף חתוכים

וגם 3 פולקע

10 תפוחי אדמה קטנטנים יפים וקשים או תפוחי אדמה אורגניים או ראטה (שזה זן חדש וכל כך טעים) או כל תפוח אדמה קטן, מוצק וקשה ולא מלא בנוזלים קומפרנדה???

2 בצלים גדולים חתוכים קוביות או 2 כרשה החלק הלבן עיגולים

2 סלקים קטנים , שטופים חתוכים רבעים לא מקלפים את הקליפה!!! עם הקליפה!

גזר אחד גדול ולא קלוף חתוך גס

חצי ליטר מים

פלפל ומלח גס

פפריקה חריפה או מתוקה

2 שיני שום

אופן ההכנה:

1. על אש גבוהה בסיר שטוח (שיכול להכנס לתנור) עם מעט שמן זית נאטום עד השחמה את חלקי העוף

2. בינתיים בקערה נשים:רבע כוס שמן זית, מיץ מלימון אחד, כף גדושה של פפריקה, כפית גדושה של מלח גס וכפית פלפל שחור ושתי שיני שום כתושות נערבב טוב טוב ונכניס את התפחי אדמה, הגזר, והבצל (לא נכניס את הסלק!!! אחרת יצבע לנו את כל הסיר) עם הידיים נעסה את כל היופי הזה.

3. כשהעוף שחום משני הצדדים נוסיף את הקערית ירקות מתובלנת שלנו לסיר, נניח יפה את רבעי הסלקים ונוסיף חצי ליטר מים, כשהסיר מגיע לרתיחה, נכסה. חצי שעה על אש קטנה.

4. נעביר לגריל או תנור חום גבוה ללא מכסה לעוד שעה וחצי.

5. כמה קל ככה טעים!!