4 כרעיים מחולקות ל-2 (שוק וירך)
4 חתיכות לימון כבוש
1 כרובית קטנה מחולקת לפרחים ושטופה
צרור כוסברה
10 חוטי זעפרן מושרים בחצי כוס מים רותחים
1/2 כפית כורכום
מלח
4 כפות שמן קנולה
מים רותחים עד כיסוי 3/4 מחלקי העוף
להכנה:
1. בסיר שטוח וגדול (סוטאג') לטגן את חלקי העוף עד השחמה.
2. להוסיף את הלימון הכבוש בין חלקי העוף. להוסיף את המים עם הזעפרן, את הכוסברה ועוד עד לגובה 3/4 מגובה חלקי העוף.
3. להוסיף את המלח והכורכום. להביא לרתיחה. תוך כדי בישול מדי פעם להעביר נוזלי בישול מעל חלקי העוף.
4. להוסיף את פרחי הכרובית בין חלקי העוף ולהעביר מעליהם בעזרת כף רוטב.
5. לבשל כשעה על אש קטנה. לפני ההגשה לפזר עוד מעט כוסברה קצוצה וטרייה מעל. מושלם!
אהבתם את המתכון? עשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!