עוף במלח

עוף צלוי קריספי בטעם משגע, אף פעם לא יישארו שאריות בסוף הארוחה והכי חשוב – 20 שניות של עבודת הכנה!

DSC_0648למצרכים:

1 עוף שלם

1 ק"ג מלח גס

להכנה:

תתחילו למדוד זמנים (זכרו 20 שניות)

לשים נייר אפיה על תבנית, להניח באמצע את העוף , לפזר מסביבו מלח גס. לשים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך שעה (או עד שהעוף זהוב) ויש לכם את העוף הכי קריספי והכי טעים שיש!

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב