עוגת YOLO עם קרם נוטלה

לא סתם קוראים למעדן YOLO. כשטועמים אותו ואת העוגה המופלאה הזו, מבינים מאין לקוח שמו. כשהיו לי 4 גביעים ידעתי שהם הולכים להיות עוגה, ה-עוגה!

11737863_10205654820344618_8449581310792589126_n

למצרכים:
4 קופסאות YOLO מריר-לבן (שכבות)
4 ביצים
1 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח תופח
1 כוס שוקולד צ׳יפס
————————
לקרם:
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג שוקולד
3 כפות גדושות ממרח שוקולד – נוטלה
———————–
להכנה:
1. לערבב את כל חומרי העוגה, בעזרת מטרפה, לא חשוב סדר הדברים רק חשוב שיהיה מעורבב היטב.
2. להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה (בודקים עם קיסם). לצנן היטב.
3. לשים בקערת מיקסר את השמנת והאינסטנט ולהקציף כמעט עד קרם נוקשה (75 אחוז מהדרך). להוסיף את הנוטלה לקערת המיקסר ולתת עוד כמה סיבובים עד איחוד מושלם (לשים לב לא להקציף יתר על המידה).
4. לזלף על העוגה בעזרת צנתר משונן, כל אחד לפי בחירתו ואהבתו.
לקשט בקישוטי שוקולד או כל דבר העולה בדעתכם, עכשיו תטעמו ותגידו, חיים פעם אחת או לא?

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!