עוגת תפוחים קלילה גם לאופה מתחיל/ה

עוגת תפוחים טעימה מאוד, מהירה וקלה להכנה גם למי שאינה יודעת לאפות.

עוגת תפוחים

בקערה א' לשים:

4 תפוחים מזן גרנד סמית קלופים וחתוכים לקוביות

1 כף סוכר

1/2 כפית קינמון

לערבב את התפוחים עם הסוכר והקינמון.

בקערה ב' לשים:

3 ביצים

1/2 כוס שמן

1 כוס סוכר

1.5 כוסות קמח תופח

לערבב את כל הרכיבים בקערה ב'.

לשמן תבנית עגולה. לפזר את התפוחים מקערה א' ולאחר מכן לשפוך מעל את מה שיש בקערה ב'.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 30-40 דקות או עד שהעוגה מוכנה.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!