עוגת תפוחים בחושה, עסיסית וקלה

עוגת תפוחים עסיסית ומהירת הכנה. עם תוספת מפנקת של תמרים ואגוזי מלך.
העוגה בניחוח ליקר טריפל-סק והפתעות נוספות.

5

עוגת תפוחים מהירת הכנה, קלה ועסיסית. עוגה עשירה עם אגוזי מלך ותמרים ועוד כמה הפתעות שמעשירות את הטעם. עוגה שמתאימה לאירוח ונהדרת לצד ספל תה.

רק לערבב את המצרכים ו… לתנור.

קדימה למטבח. הפעם אין צורך במיקסר. קערה גדולה וכף אחת יספיקו וספל למדידת הכמויות.

המצרכים:

2 תפוחי גרנד סמיט גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות.

4 תמרים יבשים, להסיר מהם את הקליפה ע"י שטיפה בזרם מים, לחתוך לקוביות

3 ביצים

כוס ורבע סוכר

חצי כוס שמן קנולה

כוס וחצי קמח רגיל

שקית אבקת אפייה

שקית סוכר וניל

1 כפית קינמון טחון

1 כף תרכיז להכנת מיץ תפוחים

2-3 כפות ליקר טריפל-סק (ליקר תפוזים)

2 כפות אגוזי מלך קצוצים גס

2 כפות קורנפלקס (מה שיש בבית)  או פירורי עוגיות

 

ההכנה:

שמים בקערה את קוביות התמרים והתפוחים ומערבבים.

17

מוסיפים לקערה את הסוכר, סוכר וניל, ביצים, ליקר טריפל-סק וכף תרכיז מיץ תפוחים .

15

 

מערבבים.

13

מוסיפים את הקמח והאגוזים ומערבבים לעיסה אחידה. ערבוב קל.

10

מוסיפים את אבקת האפייה, הקורנפלקס/פירורי העוגיות והקינמון.

7

ערבוב סופי… ומשמנים תבנית במעט שמן קנולה, שופכים פנימה את תערובת העוגה.

6

ואופים בחום של 175 מעלות כ-50 דקות. אפשר לבדוק בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה

העוגה המוכנה היא לחה ועסיסית. תיהנו.

4

אהבתם את המתכון? מוזמנים להירשם כעוקבים לבלוג שלי.

פשוט ליחצו על הכפתור: עקבו אחרי… ותמשיכו ליהנות מהמתכונים.