עוגת תפוחים בחושה- אפשר להמיר את הקמח ל-קמח ללא גלוטן

אני אוהבת להכין עוגות בשתי דקות וטעם מופלא.
ותודה להגר

בחורה עם מחשב נייד

מתכון עוגת תפוחים לשבת (אפשר לאכול גם ביום חול)

חומרים והכנה גם יחד:

4 תפוחים-לקלוף ולחתוך לקוביות ( רצוי לשלב תפוחים ירוקים וצבעוניים)

2 כפות סוכר דמררה

1 כפית קינמון

לערבב כל הנ"ל בקערה

בקערה אחרת לטרוף היטב:

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

להוסיף בהדרגה ולבחוש היטב:

כוס שמן

שתי כוסות ושליש קמח תופח (280 גרם)/ קמח רגיל+ אבקת אפייה/ קמח ללא גלוטן

לשמן תבניות (בתרסיס) ולפזר מעט סוכר חום

לשפוך תכולת קערת התפוחים אל הבלילה

למזוג ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית חד פעמית בגודל 20×30 בערך

לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, בין 40 ל-50 דקות

תפוחים בחושה הגר