2 דקות ביחד איתי ויש לכם את העוגת תפוזים הכי טעימה שטעמתם. היא קלה, מה ירה, עסיסית, רכה ובקיצור, מושלמת.
למצרכים:
6 ביצים
1.5 כוסות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
2.5 כוסות קמח תופח
100 גרם קוקוס
גרידה מתפוז אחד
להכנה:
1. להקציף 5 דקות ביצים עם סוכר.
2. להוסיף שמן ולהקציף יחד עוד 2 דקות.
3. לערבב קמח וקוקוס.
4. להוסיף לבלילה המוקצפת קמח ומיץ תפוזים לסירוגין בתנועות קיפול. להוסיף את הגרידת תפוז.
5. להעביר לתבנית אפיה משומנת.
6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות.
7. לפדר באבקת סוכר.
בתאבון