העוגה מופלאה, עסיסית, ריחנית, במרקם נפלא, בקיצור, מושלמת. עם כל זה לא ניתן להתעלם מהתבנית בה אפיתי את העוגה. ללא ספק, התבנית, אבקת הסוכר וגרידת התפוז העדינה, הופכים את העוגה למשהו מיוחד. משהו שימשוך תשומת לב ויגרום לכם להתאהב.
למצרכים:
6 ביצים
1.5 כוסות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
2.5 כוסות קמח תופח
100 גרם קוקוס
גרידה מתפוז אחד
להכנה:
1. להקציף 5 דקות ביצים עם סוכר.
2. להוסיף שמן ולהקציף יחד עוד 2 דקות.
3. לערבב קמח וקוקוס.
4. להוסיף לבלילה המוקצפת קמח ומיץ תפוזים לסירוגין בתנועות קיפול. להוסיף את הגרידת תפוז.
5. להעביר לתבנית אפיה משומנת.
6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות.
7. לפדר באבקת סוכר.
בתאבון
חיפשתי, יגעתי ומצאתי! מצאתי עבורכם את התבנית בחנות "ארגל" ולא רק זה….אם תגיעו תקבלו גם 20 הנחה מיוחדת (אגב, על כל מה שתקנו במקום) 🙂 חייבת להזהיר אתכם…החנות היא לונה פארק אחד ענק לחובבי המטבח. אין דבר שלא חשבו עליו ולא קיים שם!
ארגל – שארית ישראל 37, תל אביב יפו