עוגת תפוזים וקוקוס

עוגת תפוזים עם קוקוס, אבל לא רק. יופיה של העוגה ניכר גם ובעיקר בתבנית בה נאפתה. כשהטעם מתחיל במראה מובטחת עוגה מיוחדת, ייחודית שתמשוך תשומת לב ואהדה.

15590083_10209474651358006_8911696900125447861_n

העוגה מופלאה, עסיסית, ריחנית, במרקם נפלא, בקיצור, מושלמת. עם כל זה לא ניתן להתעלם מהתבנית בה אפיתי את העוגה. ללא ספק, התבנית, אבקת הסוכר וגרידת התפוז העדינה, הופכים את העוגה למשהו מיוחד. משהו שימשוך תשומת לב ויגרום לכם להתאהב.

למצרכים:
6 ביצים
1.5 כוסות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
2.5 כוסות קמח תופח
100 גרם קוקוס
גרידה מתפוז אחד
להכנה:
1. להקציף 5 דקות ביצים עם סוכר.
2. להוסיף שמן ולהקציף יחד עוד 2 דקות.
3. לערבב קמח וקוקוס.
4. להוסיף לבלילה המוקצפת קמח ומיץ תפוזים לסירוגין בתנועות קיפול. להוסיף את הגרידת תפוז.
5. להעביר לתבנית אפיה משומנת.
6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות.
7. לפדר באבקת סוכר.
בתאבון

15541410_10209474650917995_2513804367846092864_n

חיפשתי, יגעתי ומצאתי! מצאתי עבורכם את התבנית בחנות "ארגל" ולא רק זה….אם תגיעו תקבלו גם 20 הנחה מיוחדת (אגב, על כל מה שתקנו במקום) 🙂 חייבת להזהיר אתכם…החנות היא לונה פארק אחד ענק לחובבי המטבח. אין דבר שלא חשבו עליו ולא קיים שם!

ארגל – שארית ישראל 37, תל אביב יפו