עוגת שמרים שכבות שוקולד

עוגת שמרים רכה של שכבות שוקולד בטעם של עוד…

DSC_0645למצרכים:

500 גרם קמח עם שמרים

200 גרם חמאה רכה

2 ביצים

1 שמנת חמוצה |(9%)

1 סוכר וניל

1/4 כוס סוכר

1/3 כפית מלח

למילוי:

ממרח שוקולד מהסוג האהוב עליכם (אני שמתי שוקולד "השחר" )

להכנה:

1. לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל הרכיבים של הבצק פרט לחמאה ולמלח. ללוש את המצרכים. אחרי שהחומרים יתאחדו להוסיף את החמאה וללוש היטב 4-5 דקות. להוסיף את המלח וללוש עוד 2 דקות. להניח לתפיחה במקרר ללילה.

2. לחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים.

3. לשמן תבנית אפיה (מלבנית 30 על 20) ולרדד את הבצק בעזרת מערוך למלבן בגודל התבנית) לשים שכבה ראשונה. למרוח ממרח שוקולד ולשים שכבה שנייה, להמשיך כך עד ששמים את השכבה העליונה. למרוח על השכבה העליונה חלמון, לפזר לקישוט סוכר גבישי ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40-45 דקות.

DSC_0642טעים מאודדדדדדדד….

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב