לחמם תנור ל 180 מעלות
תבנית אינגליש משומנת.
חומרים:
180 גר' חמאה רכה
4 ביצים
1 גביע יוגורט
1 כוס חלב
150 גר' שוקולד מריר
2 כוסות ו1/2 קמח "פרמיום" של שופרסל
1 כפית תמצית וניל.
הכנה:
בסיר קטן- שוקולד ו 1/2 כוס חלב – על להבה קטנה,לערבב עד שהשוקולד נמס.
במיקסר-
חמאה וסוכר להקציף 3 דקות
מוסיפים את הביצים , אחת אחת.
מוסיפים את היוגורט ואת 1/2 כוס חלב ואחר את הקמח .
מעבירים מחצית מהתערובת לקערה ומוסיפים את השוקולד.
למחצית הלבנה מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים היטב.
יוצקים לסרוגים את שתי התערובות. בעזרת סכין "עוברים" לאורך העוגה 3 פעמים.
תיהנו
השאירי תשובה