את העוגה הנפלאה הזו לא תרצו לפספס.
היא נימוחה ורכה.עדינה ומה לא . הקיצר מתאימה בול לקפה בבוקר או בערב .
נו טוב גם לתה .
דרלינג שלי אוהב עוגות כאלו ועף במחמאות על זו המיוחדת .
לכו לאפות כי הכל בקערה אחת ומה טוב מזה .
המצרכים לעוגה בתבנית בינונית 30X20
200 גרם חמאה נמסה (תמיסו במיקרו לא נוזל…
2 כוסות סוכר לבן
מיכל אשל
כוס חלב
5 ביצים בינוניות שלמות
500 גרם קמח תופח
כפית תמצית וניל או 2 שקיקי סוכר וניל
כף גדושה קפה נמס האהוב עליכם+ רבע כוס חלב
לפיזור 2 כפות סוכר חום בהיר
ההכנה-
ראוי לציין שהשתמשתי בתבנית אפיה של "קוקי" מאלו החדשות והמופלאות שלהם המצופות בנייר אפיה ומוכנות לעזרתי בכל עת . הן עבות ומתאימות לנשיאה לכל מקום בלי להתפרק לנו.
ריססתי ספרי שמן וזו.
מקציפים את כל החומרים יחד חוץ מהקפה הנמס ורבע הכוס חלב .
מעבירים 3/4 המסה לתבנית האפיה
לשאר ממסה מוסיפים את הקפה והחלב.
מעבירים מעל המסה הלבנה ועם מזלג יוצרים שיש בטעם קפה .
מפזרים מעל הכל סוכר חום 2 הכפות ששמרנו – כך הקראסט רך וקרמלי .
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-45 דקות .
לבדוק שאפוי ומיד החוצה .לא ליבש .
לצנן היטב -לא במקרר .
להנות מכל ביס.מובטחת הנאה עילאית .
ניתן לחתוך באמצע ולמלא קרם מוקה ולקשט כראות עיניכם.
תחגגו רבותי .
לאלשכוח להקל על עצמכם עם המוצרים החדשים של "קוקי" .
אני קוראת להם קוקיות אהובות .