עוגת שיש קפה -בול קליעה לקפה שלי

עוגת קפה נמס שיש

 

את העוגה הנפלאה הזו לא תרצו לפספס.

היא נימוחה ורכה.עדינה ומה לא . הקיצר מתאימה בול לקפה בבוקר או בערב .

נו טוב גם לתה .

דרלינג שלי אוהב עוגות כאלו ועף במחמאות על זו המיוחדת .

לכו לאפות כי הכל בקערה אחת ומה טוב מזה .

המצרכים לעוגה בתבנית בינונית 30X20

200 גרם חמאה נמסה (תמיסו במיקרו לא נוזל…

2 כוסות סוכר לבן

מיכל אשל

כוס חלב

5 ביצים בינוניות שלמות

500 גרם קמח תופח

כפית תמצית וניל או 2 שקיקי סוכר וניל

כף גדושה קפה נמס האהוב עליכם+ רבע כוס חלב

לפיזור 2 כפות סוכר חום בהיר

ההכנה-

ראוי לציין שהשתמשתי בתבנית אפיה של "קוקי" מאלו החדשות והמופלאות שלהם המצופות בנייר אפיה ומוכנות לעזרתי בכל עת . הן עבות ומתאימות לנשיאה לכל מקום בלי להתפרק לנו.

ריססתי ספרי שמן וזו.

מקציפים את כל החומרים יחד חוץ מהקפה הנמס ורבע הכוס חלב .

מעבירים 3/4 המסה לתבנית האפיה

לשאר ממסה מוסיפים את הקפה והחלב.

מעבירים מעל המסה הלבנה ועם מזלג יוצרים שיש בטעם קפה .

מפזרים מעל הכל סוכר חום 2 הכפות ששמרנו – כך הקראסט רך וקרמלי .

אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-45 דקות .

לבדוק שאפוי ומיד החוצה .לא ליבש .

לצנן היטב -לא במקרר .

להנות מכל ביס.מובטחת הנאה עילאית .

ניתן לחתוך באמצע ולמלא קרם מוקה ולקשט כראות עיניכם.

תחגגו רבותי .

לאלשכוח להקל על עצמכם עם המוצרים החדשים של "קוקי" .

אני קוראת להם קוקיות אהובות .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

 

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.