למצרכים:
לתחתית הבראוניז:
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
3 ביצים
150 גרם סוכר
1 חב' אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1 כפית וניל
לקרם ווניל:
2 קופ' שמנת מתוקה
1 חב' אינסטנט פודינג ווניל עם פצפוצי שוקולד
3 כפות סוכר
לקרם שוקולד:
1 קופ' שמנת מתוקה
1 חב' אינסטנט פודינג שוקולד
1/2 כוס חלב
לגאנש שוקולד:
150 גרם שוקולד מריר
150 סמ"ק שמנת מתוקה
להכנה:
1. להמיס שוקולד מריר עם חמאה במיקרו. לערבב עד איחוד.
2. להוסיף את הסוכר ולכרבב ולאחר מכן את הביצים אחת אחת ולערבב בין לבין.
3. להוסיף את הווניל ואת האינסטנט פודינג. לערבב היטב ולהעביר לתבנית משומנת.
4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 20-25 דקות. לצנן.
לקרם ווניל:
להעביר את כל החומרים למיקסר ולעבד עד קבלת קרם תפוח ויציב. לשים שכבה מעל הבראוניז.
לגאנש:
לחמם את השמנת והשוקולד במיקרו ולערבב עד איחוד מושלם. לצנן מעט ולשפוך על העוגה כך שהשוקולד ינזול מהצדדים. לשים במקרר לחצי שעה.
לקרם שוקולד:
להעביר את כל החומרים למיקסר ולעבד עד קבלת קרם תפוח ויציב. בעזרת צנתר משונן ושק זילוף, לזלף עיגולים שווים מעל הגאנש.
לעיטור:
לעטר עם שוקולד, כדורים קטנים של שוקולד ופרחים אכילים. אני שמתי גירניום לימוני מה שנתן מראה אביבי וטעם נפלא.
ב ה צ ל ח ה!