חומרים:
4 ביצים
2 כוסות סוכר
200 גר' חמאה רכה
1 כוס קקאו איכותי
1 כף תמצית וניל איכותית
3 כוסות קמח לבן
2 כוסות חלב
1 א. אפייה
הכנה:
להקציף את הביצים לקצף (5 דר)
להוסיף בהדרגה את הסוכר ולנמשיך להקציף 5 דק' נוספות
חמאה (וכל הזמן להקציף)
להוסיף וניל,
להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף קמח, א.אפייה וחלב.
להגביר את מהירות המיקסר לעוד 7-8 דדק'.
לשמן תבנית 26 (אני אוהבת לפזר סוכר בצדדים).
להעביר את הבלילה ולאפות 45 דק' על חום של 170-175 מעלות טורבו
250 גר' שוקולד מריר ו250 גר' שמנת מתוקה.
להביא לרתיחה את השמנת ולשפוך מעל השוקולד ולערבב היטב.
לתת לתערובת להתקרר ולמרוח שכבה "רצינית מעלה ובצדדים.
תיהנו
השאירי תשובה