עוגת שוקולד בחושה משוישת עם שוקולד

קיץ, פארק, פיקניק, חם, ים, בריכה, ילדים, אורחים…
רוצים עוגה זריזה (דקה הכנה) ומטריפה שתקחו איתכם לדרך? עוגת שוקולד משויישת בחושה עם נזילות של שוקולד- היא הכי עסיסית, הכי נימוחה והכי רכה שידעתם

11802666_10205775772848355_2027180359089182357_oלמצרכים (2 תבניות עגולות חד פעמיות – בינוניות או תבנית 26):
4 קופסאות מעדני יולו
4 ביצים
3/4 קופסת שמנת מתוקה
2 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
1/2 חב' שוקולד למריחה (השחר/נוטלה/עלית)
_________________________
להכנה:
1. לערבב היטב את כל המצרכים (למעט ממרח השוקולד) בעזרת מטרפה.
2. להעביר לתבנית אפיה.
3. להמיס במיקרו את ממרח השוקולד, לשים בשק זילוף או לשפוך בזרזיף דק בחלקה העליון של העוגה ובעזרת סכין לשייש אותה ולערבל את השניים.

11778040_10205775723847130_478388601_n
4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
5. לקרר ולפזר אבקת סוכר-לעיטור.

11787289_10205775723687126_24437379_n

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!