למצרכים (2 תבניות עגולות חד פעמיות – בינוניות או תבנית 26):
4 קופסאות מעדני יולו
4 ביצים
3/4 קופסת שמנת מתוקה
2 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
1/2 חב' שוקולד למריחה (השחר/נוטלה/עלית)
_________________________
להכנה:
1. לערבב היטב את כל המצרכים (למעט ממרח השוקולד) בעזרת מטרפה.
2. להעביר לתבנית אפיה.
3. להמיס במיקרו את ממרח השוקולד, לשים בשק זילוף או לשפוך בזרזיף דק בחלקה העליון של העוגה ובעזרת סכין לשייש אותה ולערבל את השניים.
4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
5. לקרר ולפזר אבקת סוכר-לעיטור.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!