תבנית 24
חומרים לבסיס:
150 גר' ביסקוויטים
100 גר' חמאה מומסת
2 כפות אבקת סוכר
למלית:
2 מכלים (500 גר') גבינת ריקוטה
1 גביע יוגורט 3% ( במקור המתכון עם שמנת.
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
מעט תמצית וניל
שמנת מתוקה + 1 כף סוכר
לקרם הלימון:
1/2 כוס מיץ לימון
גרדת לימון מ2 לימונים
1/2 כוס סוכר
4 חלמונים
2 כפות מחוקות של קורנפלור
הכנה:
מחממים תנור ל 160 מעלות ולשמן את התבנית
בסיס: בקערת המג'ימיקס = ביסקיוויטים + חמאה+ א. סוכר- לפירורים.
לשטח בתבנית כולל מעט בדופן התבנית.
מלית: לערבב בקערה- גבינה+ יוגורט + סוכר + ת. וניל ואחר להוסיף חלמון אחר חלמון לטרוף במטרפה ידנית לתערובת חלקה
יוצקים על הבסיס ואפים 40 דק'.- מצננים.
קרם:
טורפים בסיר את כל מרכיבי הקרם למעט השמנת המתוקה והסוכר על להבה בינונית תוך כדי ערבוב 8 דק עד שהקרם סמיך.
מעבירים לכלי ומניחים ניילון נצמד ומקררים.
מעבירים את הקרם לקערה וטורפים היטב .
מקציפים את השמנת המתוקה + כף סוכר ומוסיפים בשתי פעימות לתערובת הקרם.
מעבירים לשק זילוף ומזלפים תלוליות.
תיהנו
השאירי תשובה