עוגת קפה מנוקדת

 
למי שאוהב קפה בכל מצב- עוגה רכה משובצת בשוקולד צ'יפס.
בסיס המתכון- מירי ארזי

עוגת קפה מנוקדת

שתי תבניות אינגליש קייק 30 סמ' או 3 תבנית אינגליש קטנות.

 

לחמם תנור ל 165 מעלות ולרפד את תבניות אינגליש  קייק בנייר אפייה

חומרים:

150 גר חמאה בטמפרטורת החדר

כוס וחצי סוכר

3 ביצים

2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

3 כפיות אבקת נס קפה מגורען

2 גביעים שמנת חמוצה

1/2 כוס שוקולד צ'יפס מרירים.

 

הכנה:

בקערת המיקסר

לערבל את, חמאה , סוכר עם וו גיטרה עד להתחברות, מוסיפים את הביצים אחד אחד,

להוסיף את כל החומרים היבשים לסירוגין יחד עם השמנת החמוצה עד איחוד ואחר מוסיפים 3/4 מכמות השוקולד צ'יפס.

מחלקים את הבלילה בין התבניות ומפזרים מעלה את שארית כמות השוקולד.

אופים 45 דק או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבשעוגת קפה מנוקדת

לעיטור לשפוך מעלה שוקולד לבן מומס

תיהנו