עוגת קלמנטינות וחלבה – בחושה,רכה וטעימה

עוגת קלמנטינות בחושה,רכה עם טוויסט בטעם חלבה. שווה להכין:)

עוגות בחושות הן תענוג אמיתי במיוחד שקל להוסיף בהן שפע של טעמים.

הפעם זו עוגת קלמנטינות ששידרגתי עם חלבה בתוכה.

צריך להכין כדי להבין כמה שזה טעים!

מצרכים:

6 ביצים

1/4 1 כוסות סוכר

1/2 כוס שמן

1 חבילה אבקת אפיה+כפית

1 סוכר וניל

2 כוסות קמח

1 כוס מיץ קלמנטינות

גרידת קליפה מקלמנטינה אחת

חצי כוס שערות חלבה או חלבה מפוררת

לחמם תנור ל 180 מעלות

לשמן תבנית 24 או תבנית עם חור

להפריד את הביצים לחלבונים וחלמונים.

בעזרת מטרפה ידנית לטרוף את החלמונים וחצי מכמות הסוכר,להוסיף את השמן ומיץ הקלמנטינות ולטרוף לתערובת אחידה.

במיקסר,להקציף חלבונים עם חצי מכמות הסוכר שנותרה,והסוכר וניל לקצף יציב.

להנמיך את פעולת המיקסר ולהוסיף את תערובת החלמונים.

להוסיף קמח,אבקת אפיה וגרידת קלמנטינה ולערבב קלות עד להטמעת הקמח.

לצקת את הבלילה לתבנית ולפזר מעל את החלבה.

לאפות כ 40 דקות עד שהעוגה מוכנה ולבדוק בעזרת קיסם.

לקרר ולפזר אבקת סוכר.

אהבתם? ספרו לי.

יש שאלות? תשאלו אותי

רוצים עוד מתכונים? לחצו 'עקוב אחרי' מצד שמאל למעלה.

הכנתם? צלמו ושתפו בדף הכי שווה ברשת: סלונה אוכל