חומרים:
4 ביצים מופרדות + 4 חלבונים
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 כוס מיץ תפוזים טרי
3 כוסות קוקוס טחון
2 כפיות וניל
3/4 כוס סוכר
קמצוץ מלח
3/4 כוס אבקת שקדים
1/2 שקית אבקת אפיים
100 גר' שוקולד מריר מגורר גס
הכנה:
לחמם תנור ל 165 מעלות
לשמן תבנית – השתמשת בתבנית חד פעמית של ניקול
להקציף חלבונים + סוכר לקצף יציב ולא קשה מידי
בקערה- לערבב 4 חלמונים + שמן + מיץ תפוזים, קוקוס ותמצית וניל – עדיף במיקסר ידני
בקערה- אבקת שקדים + אבקת אפייה ושוקולד מריר.
את החלבונים המוקצפים לערבב יחד עם תערובת הקוקוס בעדינות , ואחר להוסיף את אבקת השקדים .
אופים 40-45 דק'.
מצננים וזורים מעלה אבקת סוכר.
תיהנו