עוגת "פודינג" עם תמר מג'הול וקפה

מקור העוגה: אנגליה. הביאה לשידור: מרטה סטיוארט, שם העוגה אמנם עוגת פודינג אבל היא בכלל לא פודינג, נהפוכו . מעט "סטיקית" כרמלית שכזו, הקיצקצ טעימה, אני הורדתי מכמויות המטורפות של החמאה וכמובן מכמויות הסוכר.
תיהנו

בחורה עם מחשב נייד

עוגת פודינג

לחמם תנור ל 160 מעלות

חומרים:

לקערת התמרים:

 225 גרם תמר מג'הול חצוי

1 כוס קפה (מים+ קפה)

1 כפית סודה לשתייה  למה? כך התמרים מתרככים .

למיקסר:

150 גר' חמאה רכה

1/2 כוס סוכר חום

2 ביצים

כוס וחצי קמח + א. אפייה + קמצוץ מלח

"פודינג"

50 גר' חמאה 

3/4 כוס חמאה

3/4 כוס שמנת מתוקה

הכנה:

בקערה: תמרים + קפה (חם) + סודה לשתייה – חייב לנוח 15 דק'

במיקסר: חמאה+ סוכר – ערבול עד יצירת קרם ואז להוסיף:

קמח+ א. אפייה + מלח + ביצים ( לפי הסדר הכתוב)

ולהוסיף את קערת התמרים והקפה ולערבל .

עוגת פודינג2

להעביר לתבנית  20 על 20 או 25 על 25 

ולהכניס לתנור ל 25 דקות.

עוגת פודינג3

ועכשיו:

להמיס את החמאה + הסוכר + שמנת מתוקה ולהמתין לגמר אפיית העוגה.

עוגת פודינג5

לשפוך מעל העוגה.

עוגת פודינג4

ומרטה אמרה " לחכות שהעוגה תתקרר" 

תיהנו