המתכון לעוגת הפאדג' החמה של טליה גוטמן גולדטשיין הוא הזוכה באתגר השבועי. רוצות גם לזכות?
הצטרפו לקהילת רגע מתוק בפייסבוק.
עוגת פאדג שוקולד חמה
חומרים:
250 ג שוקולד פרה מריר
70 גר' חמאה
120 גר' שמנת
150 גר' סוכר
3 ביצים
3 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל170 מעלות
להמס שוקולד פרה עם חמאה
להוסיף סוכר, ביצים, קורנפלור ושמנת ולערבב היטב
לצקת לתבנית אפייה משומנת
לאפות חצי שעה. העוגה צריכה להיות לא לגמרי יציבה.
לאחר הקירור אפשר לפזר על העוגה אבקת קקאו
..