היא לבנה וחגיגית, אוורירית ונימוחה – נו, עוגת גבינה אבל לא סתם אחת, סופלה גבינה קלה להכנה.
נראה שכבר הבנתם את הטריק אצלי, קל וטעים.
כדאי להתארגן יום מראש, כי היא הכי טעימה כשהיא קרה והרבה יותר קל לחתוך ולהגיש אחרי שהיא כבר מתייצבת.
היא לבנה וחגיגית, אוורירית ונימוחה – נו, עוגת גבינה אבל לא סתם אחת, סופלה גבינה קלה להכנה.
נראה שכבר הבנתם את הטריק אצלי, קל וטעים.
כדאי להתארגן יום מראש, כי היא הכי טעימה כשהיא קרה והרבה יותר קל לחתוך ולהגיש אחרי שהיא כבר מתייצבת.
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?
האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?