עוגת משמש

2

העוגה לא צריכה לצאת גבוהה. המשמשים צריכים להכינס מעט לתוכה אבל חלקם העליון אמור לבצבץ. אם בכוונתכם להכין עוגה גדולה יותר, יש צורך להכפיל כמויות.

למצרכים: (תבנית קוטר 22)

2 ביצים

1/2 כוס סוכר

1 כוס קמח תופח

1 קופסת גבינת שמנת (200 מ"ל – אני השתמשתי ב- 30% של גד)

1/2 כוס חלב

1 כף תמצית וניל

למשמשים:

1 שקית סוכר וניל

1/2 מקל וניל (החלק הפנימי) – לא חובה!

10 משמשים מגולענים חצויים לשניים

לפיזור מעל:

6 כפות ביסקוויט/עוגיות גרוסים דק

אבקת סוכר

להכנה:

1. להניח את המשמשים החצויים בקערה, לפזר מעליהם סוכר וניל וחצי מקל וניל ולערבב. להניח לשעה.

11265423_10205271298676816_3867552773408357617_n

2. לערבב את כל המצרכים בקערה בעזרת מטרפה.

3. לשמן תבנית. לשפוך את הבלילה, מעליה לפזר מישמשים ומעל המשמשים לפזר פירורי ביסקוויט.

10995661_10205271787489036_2043077034113966952_n

11377385_10205271787129027_1528376839232699493_n

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.

5. לקרר ולפזר מעל אבקת סוכר.

01

כמה פשוט ככה טעים!!!!!!!

אהבתם את המתכון? עשו לייק :) ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!