עוגת לימון

עוגה ביתית פשוטה ומרעננת- בטעם, בצבע ובניחוח הלימוני. העוגה לחה ורכה.

עוגת לימון

לחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.

תבנית "אינגליש" משומנת

חומרים:

4 ביצים

1 כוס סוכר

קמצוץ מלח

קליפה מגוררת מלימון אחד

1/2 כוס מיץ לימון טרי

1 כוס ו3/4 קמח תופח "פרמיום" שופרסל

קמח שופרסל

1/2 כוס יוגורט 3%-5%

75 גר' חמאה מומסת

הכנה:

בקערת המערבל להקציף את הביצים, סוכר ומלח- 3 דק'

להוסיף גרדת לימון ומיץ לימון.

להוסיף את הקמח ולערבל לתערובת אחידה.

להוסיף את החמאה והיוגורט ולקבל בעדינות.

להעביר לתבנית ולאפות 60 דקות.

לצנן את העוגה ולבזוק אבקת סוכר מעלה.

תיהנו