עוגת לימון ולואיזה

רעיון אדיר להשתמש בלואיזה קצוצה בעוגה, ככה זה שערוץ האוכל פתוח כל הזמן 🙂

עוגת לימון ולואיזה2

לחמם תנור ל 165 מעלות

תבנית 24 או אינגליש ארוכה

חומרים:

5 ביצים 

1 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

1 יוגורט

1/4 2 כוסות קמח

1 אבקת אפייה

2 כפות לואיזה קצוצה

מעט תמצית וניל איכותית

3/4 כוס מיץ לימון טרי

גרדת לימון ( מלמון אחד)

הכנה: 

להקציף את הביצים והסוכר עד שמתקבלת קציפה עדינה ונוקשה.

להוסיף יוגורט

להוסיף שמן – להמשיך להקציף

להוסיף מיץ לימון ווניל.

להקטין מהירות המיקסר ולהוסיף את הקמח ואבקת האפייה.

להוסיף את הלואיזה.

עוגת לימון ולואיזה

לשמן את התבנית ולזרות סוכר בתחתית ובצדדים על מנת למנוע "הדבקה " לתבנית 

עוגת לימון ולואיזה1

לאפות 30-35 דקות בחום 165 טורבו

תיהנו