ה-עוגה שתקרר אותנו ותמתיק את החום. אין צורך לאפות, זה לא הזמן לעמוד ליד התנור. רק לקנות את המצרכים המתאימים, להקציף, לקשט ויש!
מצרכים
2 חבילות בישקוטים
2 מגשים של פירות יער קפואים. (אני השתמשתי במגש פירות יער ובמגש דובדבנים של שופרסל)
1 שמנת מתוקה
1 גביע שמנת רגילה
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
קליפת לימון מלימון אחד
11/2 כוס חלב
מצרכים לקרם השוקולד
300 גרם שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו)
חצי כוס חלב
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
1.בתבנית מרובעת לסדר שכבה של בישקוטים שטבלנו במעט חלב.
2.להקציף את השמנת, האינסטנט פודינג, הסוכר וכוס החלב. לקראת סוף ההקצפה להוסיף את גביע השמנת הרגילה ולהמשיך עד שהקרם יציב.
3.חצי מהקרם למרוח על שכבת הבישקוטים.
4.להניח מעל את שכבת פירות היער אותם ריסקנו קודם לכן במעבד מזון.
5.מעל שכבת פירות היער להניח שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בחלב
6. מעל שכבת הבישקוטים להניח את הקרם הנותר. לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך כשעה.
7. להמיס במיקרו בפולסים קצרים את השוקולד יחד עם החלב, להוסיף את החמאה ולערבב היטב.
8. לצקת על העוגה שהוצאנו מהקרר.
9. לקשט בדובדבנים.
בתיאבון.