עוגת הוואי -קוקוס ואננס מככבים בה ללא ביצים או חלב פרווה .

בחורה עם מחשב נייד

עוגת הוואי
קינוח פרווה מדהים מקוקוס ואננס
לתבנית חלה גדולה
או תבנית קפיץ 28.

לתחתית –
2 שרוולי ביסקוויט לוטוס או פתי בר
50 גרם אגוזים
50 גרם שמן קוקוס או מרגרינה למי שמשתמש
כף אינסטנט פודינג וניל

לגרוס הכל לא דק שירגישו אגוזים
להדק לתבנית העוגה

למלית יש להתחיל יום קודם בהכנת ריבת הקוקוס
פחית או קרטונית חלב קוקוס
250 גרם קוקוס טחון ולבן
12 כפיות סוכר לבן
כף שמן קוקוס
מרתיחים 10 דקות מעבירים לקופסה או צנצנת ולמקרר .

למלית עצמה
מסננים קופסת אננס בקוביות
מודדים את הנוזלים ומשלימים לחצי ליטר עם מים
מוסיפים 3 כפות סוכר
2 כפות קורנפלור גדושות מומסות בחצי כוס מהנוזל המדוד
מחממים את הנוזלים ומעבירים את הקורנפלור המומס פנימה ליצירת פודינג.
כשמסמיך מסירים מהאש
בוחשים פנימה את ריבת הקוקוס הקרה ומקררים לא במקרר.
מקציפים שמנת ריץ' וכף אינסטנט פודינג וניל
מקפלים לתערובת שהתקררה ומעבירים את המסה מעל התחתית .
מקררים היטב שהעוגה תתייצב .

לציפוי
פחית או קרטונית חלב קוקוס
שקית ג'לטין
3 כפות סוכר
קוביות האננס מהקופסה שנלקח ממנה הנוזל
דובדבני אמרנה לקישוט

מחממים את חלב הקוקוס והסוכר וממיסים את הג'לטין בתוכו
מקררים מעט .
מסדרים את האננס והדובדבנים יפה מעל העוגה ומעבירים בעדינו את הנוזל מעל
מקררים היטב .

מגישים קר מאוד .
מענג בהחלט.

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.