למצרכים: (תבנית מוארכת גדולה)
5 גזרים מגורדים על פומפיה גסה
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר חום כהה
11/4 כוסות שמן
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית (בהריון) של קינמון
1 כפית תמצית וניל/ונילין
100 גרם צימוקים בהירים
להכנה:
בקערת מיקסר עם וו הקצפה לשים את הביצים וחצי כוס סוכר ולהקציף יחד 5 דקות לקצף תפוח וסמיך.
להנמיך את פעולת המיקסר ולהוסיף את השמן בקילוח דק, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב במיקסר על מהירות נמוכה עד איחוד.
להעביר את הבלילה לתבנית משומנת ולאפות כשעה עם חום של 160 מעלות.