עוגת גבינת שמנת נפוליאון 16% שומן ואוכמניות .

עוגת גבינת אישית – גבינת שמנת נפוליאון 16% שומן

pizap.com14259533373121

עוגת גבינת אישית – גבינת שמנת נפוליאון 16% ואוכמניות .

תבנית שקעים ל- 12 מאפינס גדולים (סיליקון)

תנור אפייה מחומם מראש 180 מעלות צ.

חומרים:

2      כוסות קמח לבן  (280 גרם)

2      כפיות אבקת אפייה (6 גרם)

2      ביצים

3/4   כוס סוכר (150גרם )

1      גביע גבינת שמנת נפוליאון 16% שומן בטעם טבעי

1      כפית גרידת לימון, או תפוז (אפשר מעורבב)

1/3   כוס שמן קנולה (70 מ"ל)

2      כפיות תמית וניל

11/4 כוסות אוכמניות קפואות (או פרות יער)

אופן הכנה:

1.   מנפים קמח ואבקת אפייה לקערה .

2.   בקערת מיקסר טורפים ביצים, סוכר וגבינת שמנת .

3.   מוסיפים גרדת לימון, שמן, ותמצית וניל, מערבבים היטב עד שחלק.

4.   מוסיפים את החומרים היבשים קמח ואבקת אפייה ומערבבים .

5.   מפזרים מעל את האוכמניות ערבוב קצר אחת וזהו.

6.   משמנים שקעים וממלאים 2/3 מגובה השקע .

7.   אופים 12 דקות ובודקים עם קיסם שננעץ במרכז יוצא עם מעט פירורים לחיים .

       (לא לאפות יתר על הזמן העוגה תתייבש)

8.   מקררים בתבנית ומעבירים לנייר אפייה להגשה (אפשר לאפות בתוך נייר אפייה)

בתאבון !

pizap.com14259537073121

נכתב  וצולם על ידי  LEVANA REISER