מאחר ואני מכורהההה לדובשניות חפשתי משו מתוק לקפה .
מצאתי שמישו בבית שלי השאיר שקית פתוחה רק במעט והן הפכו לסמרטוטי כמו הבובה רותי .
נו מהה? לזרוק . מפתום לזרוק .
הולכים לחגוג .
מיד שלפתי כל מה שיש בבית כי כך אני נוהגת ובניתי לי קונצרט של טעמים.
לא שגרתי אבל למי אכפת .
תוך שעה מפריסת תבנית העוגה כבר לא נותר פירורון.
ולכם לכו להכין כבר .
את חבילת הדובשניות הכנסתי לתנור חם ואפיתי בשנית בטורבו משהו כמו רבע שעה ב180 ממעלות עם השגחה תמידית.
קיררתי היטבבב והן הפכו פריכות או אז כנס הפטיש לי לעסק .
הנחתי אותן בשקית ניילון טובה ואטומה והכיתי בהן ללא רחם …זה היה עונשן
את הפרורים שומרים היטב.
לעוגה שלנו צריך-
750 גרם גבינה 5% – אני אוהבת את טרה .אתם יכולים במה שיש לכם .
2 מיכלי שמנת חמוצה
2 מיכלי שמנת מתוקה
12 כפות בהריון אינסטנט פודינג וניל לבן לגמרי לא הצהבהב.(השתמשתי במיימונס)אני קונה לי אריזת קילוגרם ומשתמשת בכמה שהמתכון דורש.
1 שקיק ג'לטין מומס בכוס חד פעמית מים רותחים ומקורר לטמפרטורת חדר.
ההכנה פשוטה מאוד
מקציפים הכל יחד ומוסיפים לבסוף את נוזל הג'לטין.
מעבירים לתבנית עמוקה בינונית או לפי גובה שתרצו להגיש.
מקררים היטב כמה שעות .
בנתיים מכינים רוטב-
אריזה של פירות יער קפואים במשקל 400 גרם
200 גרם סוכר לבן
2 כפול ליקר דובדבנים
מביאים לרתיחה ומבשלים רבע שעה .מוסיפים ליקר ומקררים
ואו אז מגיע רגע האושר בהגשה .
מחלקים למנות ,מפזרים מעל כל מנה פירורי דובשניות פריכים ובצד כל מנה כף או שתיים רוטב .
אלוהי התענוג בא לבקר אתכם.
ניתן להחליף רטבים .כל פרי יתאים.
אתם עוד פה? רוצו להכין.