עוגת גבינה קרה בציפוי קונפיטורת דובדבנים

בחורה עם מחשב נייד

עוגת היומולדת של דוד

 

לאיש שלי אורגנה מסיבת יומולדת במשרדו

על האוכל מוניתי אנוכי…

עוגת הבית הנפלאה שלי נשלחה לשם ותוך דקות ספורות היתה כלא היתה…

ניתן לכם המתכון באהבה רבה

והשוס…הכל בכלי אחד…כמה דקות הכנה וטעם גן עדן ..

עוגת גבינה קרה בציפוי קונפיטורת דובדבנים

תבנית עוגה גדולה ועמוקה 40X30

לתחתית העוגה צריך-

ביסקוויטי פתי בר שוקו מורטבים במעט חלב

בין השורות מזלפים סירופ שוקולד פשוט כמו לפנקייק.

למלית –

750 גרם גבינה לבנה 5 אחוז של טרה כי הוא פחות נוזלי (המיכל הגדול)

12 כפות אינסטנט פודינג גדושות

2 מיכלי שמנת חמוצה

מיכל שמנת מתוקה 38 אחוז שומן

 ממלאים בכוס חד פעמית מים רותחים וממיסים בהם  שקית ג'לטין

מקציפים יחד את כל מוצרי החלב והפודינג

מוסיפים את כוס הנוזל עם הג'לטין המומס  ומקציפים שוב

מעבירים המבה מעל הביסקויטים ומקררים ליצוב לפחות 3 שעות

לציפוי –

צנצנת קונפיטורת דובדבנם של הרו

שקית קטנה של מרשמלו ממולא בג'לי תות

קצפת לבנה ממיכל זילוף.

מחממים במיקרוגל את צנצנת הקונפיטורה עד רתיחה שתהיה ממש נוזלית

וחתיכות הפרי ישחו בה

מוציאים את תבנית העוגה הקרה ושופכים את הריבה הרותחת.

עם כף משטחים מיד כי היא מקרישה מקור העוגה

גוזרים במספרים את המרשמלו באמצעיתו לא עד הסוף ופותחים –זה נראה כמו ניתן פרח פתוח

מזלפים קצפת לעיטור כעלים

מקררים היטב לפני ההגשה

ניתן להקפאה .

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.