עוגת גבינה עם 4 כפות קמח (אפשר להמיר לקמח ללא גלוטן)

העוגה הנהדרת הזו הופיע בחיי בגיל 13 ועדין אותו טעם נהדר, תודה לגי'נט

גבינהתגורי

לחמם תנור ל 160 מעלות . תבנית 26/28 משומנת

חומרים:

3 קופסאות גבינה 5%

כוס וחצי סוכר

5 ביצים

1 כף תמצית וניל איכותית

1 שמנת חמוצה- אפשר להמיר ליוגורט

4 כפות קמח

הכנה:

להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר.

בקערה- לערבב בעזרת מקצף ידני , סוכר, חלמונים, וניל, גבינה, שמנת/יוגורט  .

להוסיף את הקמח , לערבב ולהוסיף את החלבונים ב שלוש פעמים בעדינות

להעביר לתבנית 26/28 משומנת.

ולאפות שעה.