עוגת גבינה עם תות שדה בעשר דקות של עבודה

זו העוגה עליה תאמרו, איך לא חשבתי על זה קודם…. עוגת גבינה עם תות שדה בשכבות ביסקוויט עם ג'לי. עשר דקות ויש לכם עוגה מפנקת מלאת אהבה

DSC_0517

זכרו! עשר דקות מ-עכשיו!

למצרכים:

1 חבילת פתי בר

1/2 כוס חלב

2 סלסלאות של תות שדה

2 חבילות ג'לי בטעם תות שדה

למלית גבינה:

750 גרם גבינה לבנה

1 שמנת חמוצה

1 שמנת מתוקה

1 גבינת נפוליאון 16% בטעם טבעי

1 אינסטנט פודינג וניל

3/4 כוס סוכר

 להכנה:

1. לקחת סלסלה אחת של תותים. לנקות אותם מהעלים לשטוף ולסנן. לשים במעמד מזון ולהפעיל על פולסים קצרים – התותים יהיו קצוצים – לא עיסה!

11051829_10204707540463213_2794455747976546614_n

2. בקערת המיקסר לשים את השמנת המתוקה אינסטנט פודינג וניל, והסוכר ולהקציף יחד. אחרי שמתקבל קרם יציב להוסיף את הגבינות והשמנת החמוצה ולהקציף יחד עוד כמה סיבובים של ההקצפה, עד שהכל יהיה אחיד ****** חשוב! ,תטעמו את הקרם! אני אוהבת את מידת המתיקות הזאת. אם אתם רוצים קרם מתוק יותר תוסיפו בשלב זה אבקת סוכר ותתנו עוד כמה סיבובים במיקסר. להוסיף את התותים ולערבב עם לקקן.

3. לצקת את החלב לצלחת עמוקה.

4. בתבנית ממרובעת או מלבנית, להניח שכבה ראשונה של ביסקוויטים לאחר טבילתם בחלב. לשים מעל גבינה עם תות. מעל שוב שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב. מעל שוב גבינה עם תות שדה.

5. השכבה הסופית היא – תותים פרוסים (מסלסלת התות שנשארה). לסדר יפה את התותים הפרוסים על שכבת הגבינה הסופית. את הג'לי להכין לפי הוראות היצרן ולקרר אותו מעט, לשפוך על העוגה ולהניח לקירור עד שהעוגה תתייצב, 3-4 שעות לפחות.

DSC_0513

נשארו לכם כמה דקות מתוך העשר להכין קפה?????

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב