פשטידת גבינה עם עירית ועגבניות מיובשות בדקה אחת של עבודה

מה עושים עם שאריות של גבינות שנשארו במקרר? פשטידת גבינה רכה וטעימה לכל ארוחה, לא משמינה ועשירה במיוחד!

בחורה עם מחשב נייד

DSC_0293למצרכים:

1.5 ק"ג גבינות (רכות, קשות, מה שיש במקרר. אני שמתי 1 צפתית+חצי בולגרית+גבינות לבנות רכות)

3 ביצים

1 ספל קמח

1/2 שקית אבקת אפיה

מעט מלח (תלוי במליחות הגבינות)

1 חב' עירית שטופה וקצוצה

עגבניות מיובשות לעיטור

להכנה:

כמה פשוט:

1. להכניס את כל הרכיבים לקערת המיקסר עם וו הקצפה (פרט לעגבניות המיובשות), להפעיל את המיקסר ולערבב עד שהעיסה תהיה אחידה ומעורבבת היטב.

2. לשים בתבנית משומנת את העיסה, לעטר עם עגבניות מיובשות.

3. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-40 דקות.

DSC_0287כמה פשוט ככה טעים!!!!

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב