עוגת גבינה עם אוכמניות ברגע

כדרך קבע יש אצלי במקפיא פירות יער קפואים. אני אוהבת מאוד פירות, במיוחד פירות שמשאירים טעם של עוד. בקיץ, עוגות פרי הן מאסט אצלי והן הופכות את הקפה השגרתי למעניין יותר.
נכון שלכל אחד יש במקרר גבינה שתוקפה קרב, או עבר לפני יומיים שלושה? במתכון הבא, אני מביאה אליכם את התשובה האולטימטיבית לעוגה שמנצלת את מה שיש במקרר.

35687069_10214204636964690_99476549291474944_n

למצרכים:

3 ביצים

1 כוס סוכר לבן

1 כוס שמן

1 קופסא של גבינה לבנה (250 ג')

1.5 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

2 כפות אינסטנט פודינג ווניל

100 גרם קוקוס

1 כוס אוכמניות קפואות

אופן הכנה:

לשים בקערה את הביצים, השמן והסוכר ולערבב בעזרת מטרפה, עד שהעיסה תהיה תפוחה ובהירה.

מוסיפים את הגבינה ומערבבים. להוסיף את הקמח, את האינסטנט פודינג ווניל, האפיה והקוקוס. לערבב עד שהמוצרים יתאחדו.

לשמן תבנית. להוסיף חצי מכמות העיסה לתבנית, לפזר מעל אוכמניות ולשפוך מעל את החלק הנוסף של העיסה.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות.

הכנתי לכם גם סרטון להכנת העוגה, בואו ביחד איתי נכין ביחד את העוגה ותצטרפו אליי לערוץ היוטיוב ונכין ביחד שלל מתכונים והפתעות