עוגת גבינה מכשפת

היא מכשפת. היא ככ קלה להכנה, עם כל זה היא ככ מושלמת. עוגת גבינה עם דובדבנים ושטרוייזל עם טעמים וניחוחות עשירים של חמאה ווניל שלא יוכלו להשאיר איש אדיש.
מכשפה, אמרנו?

13254505_10207678770702112_869514045109071036_n למצרכים: (תבנית 25X25)

לתחתית:

100 גרם סוכר

200 גרם חמאה

1 ביצה

300 גרם קמח

1 כפית תמצית וניל איכותית

למלית גבינה:

900 גרם גבינה לבנה 5 אחוז

4 ביצים

1 חב' אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס קמח

1 כפית תמצית וניל איכותית

דובדבנים מגולענים (אני השתמשתי בקפואים – מצויין)

לשטרויזל:

150 גרם סוכר

150 גרם חמאה

150 גרם קמח

1 כפית תמצית וניל איכותית

להכנה: 1.  להכנת התחתית: לשים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר והביצה. לעבד עד שלא נשארים גושי חמאה. להוסיף את הקמח ולעבד עד איחוד וקבלת גוש בצק. לרדד ולשטח בתבנית אפייה וליישר את הבצק.13254505_10207678770702112_869514045109071036_n 2. להכנת המלית: לערבב בעזרת מטרפה את כל המצרכים (פרט לדובדבנים) עד קבלת בלילה אחידה ללא גושים.

3. לצקת את מלית הגבינה על הבצק. ולפזר מעל דובדבנים.

4. להכנת השטרויזל: במיקסר עם וו גיטרה לשים את כל המצרכים ולעבד עד קבלת תערובת פירורית. לא לעבד יותר מכך שלא יתקבל גוש בצק. אנחנו רוצים את התערובת הפירורית.

5. לפזר מעל הדובדבנים את הפירורים. 13220145_10207679187272526_987361293_n 6. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 40 דקות. 13232912_10207678772742163_6526961853767233312_n 7. לבזוק אבקת סוכר ו….. ב ת י א ב ו ן! 13241356_10207678771062121_3976993924270263937_n