עוגת גבינה וחלבה

עוגת גבינה בחושה גבוהה עם תוספת של חלבה וחמוציות ומה אני אומרת אפילו נפוליאון היה נהנה ממנה

בחורה עם מחשב נייד

"גם נפוליאון היה נמוך ותראי לאן הגיע"…אומרים לי לא אחת ועדיין זה לא עוזר לי ואני צריכה תמיד לחפש מישהו גבוה שיוריד לי את המוצרים שבמדפים הגבוהים שבסופר.

אבל לא על הגובה שלי או של נפוליאון רציתי לספר אלא על גבינת נפוליאון המשובחת בטעם טבעי וגבינה עם פלפלים קלויים שקיבלתי לניסוי וטעימה והחלטתי להכין מהגבינה בטעם טבעי עוגת גבינה בחושה גבוהה עם תוספת של חלבה וחמוציות ומה אני אומרת אפילו נפוליאון היה נהנה ממנה:)

מצרכים:

6 ביצים בטמפ' החדר

2.5 כוסות קמח  350 גר'

1 שקית אבקת אפיה

1 כוס סוכר 200 גר'

1 כף תמצית וניל

חצי כוס שמן 100 מ"ל

1 גביע שמנת חמוצה

1 גביע גבינת נפוליאון 16% בטעם טבעי

50 גרם חלבה מפוררת או שערות חלבה

חופן חמוציות

לחמם תנור ל 170-180 מעלות

לשמן מעט תבנית 24 קפיצית או קוגלהוף

נערבב בקערה קמח ואבקת אפיה

בקערה נפרדת נערבב גבינה,שמנת חמוציות וחלבה

נקציף את הביצים עם סוכר וסוכר וניל ושמן לקצף תפוח

נוסיף את תערובת הגבינה ונקציף עוד כמספר רגעים

נוסיף את תערובת הקמח ואבקת האפיה ובעזרת כף נערבב עד שהקמח נבלע. לא מעבר לזה.

ניצוק את הכל לתבנית ונאפה כ 40-45 דקות, כמובן נבדוק בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה.

שלמה

כשהעוגה מתקררת לבזוק אבקת סוכר ומעט אגוזים ומסוכרים

פרוסה

אהבתם,הכנתם מוזמנים להשאיר לייק או תגובה חביבה ותבוא עליכם הברכה ♥

ואם חשקה נפשכם לקבל במייל הודעה על כל פוסט חדש שלי לחצו למעלה מצד שמאל 'עקוב אחרי' ואתם מסודרים 🙂

צלחת