עוגת גבינה – גלידה פירות אדומים

אין דרך לתאר את העוגה המופלאה הזאת מלבד להכין אותה, לטעום ולהבין. עוגת גלידה שהיא פטנט ממש, קלה להכנה, זריזה, פשוטה והכי חשוב טעימה להפליא!
כשגלידת סורבה תותים ופירות אדומים פוגשים גבינה ושמנת יוצאת עוגה לתפארת! שיהיה חג לבן ואדמדם 🙂

בתי על עוגה חדשה, כזו שתהיה ממש קלה להכנה, יפה והכי הכי חשוב טעימה, החלטתי לשלב בין גלידת פירות אדומים (LA FRUTTA) ובין גבינה. השילוב היה מושלם. השילוב בין הסורבה, לגבינות והשמנת הפיקו גלידה אלוהית. לא חשבתי שכ"כ קל יהיה להכין עוגת גלידה עם מרקם ככ מיוחד ובטעם שאין עליו עוררין. הכנת העוגה קלח מאוד. גם למי שלא מתמצא ברזי הבישול והאפייה. המצרכים מעטים וזמן הכנתה באמת לא אורך יותר מ-5 דקות. 

נסטלה

למצרכים: (תבנית 26")

לבסיס:

2 שרוולים של פתי בר

100 גרם חמאה מומסת

למלית:

1 גביע של גלידת LA FRUTTA בטעם סורבה תות שדה ופירות אדומים (נסטלה) שהוצאנו מהמקפיא משך חצי שעה לפני הכנת העוגה

500 גרם שמנת מתוקה

1 חב' אינסטנט פודינג ווניל

600 גרם גבינה לבנה

3 כפות סוכר

לציפוי:

500 גרם שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג ווניל

2 כפות סוכר

1 חב' פטל שחור טרי

להכנה:

1. לבסיס: לערבב את החמאה המומסת עם הפתי בר. לשטח בתבנית ולהדק היטב.

2. למלית: בקערת מיקסר להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג והסוכר לקרם יציב. להוסיף את הגבינה והגלידה (אחרי שישבה חצי שעה מחוץ למקפיא). לערבב במיקסר עוד מספר סיבובים עד קבלת בלילה חלקה.

3. לצקת את הבלילה על תחתית הפתי בר. ליישר ולשים במקפיא ללילה.

4. להקציף שמנת, אינסטנט וסוכר לקבלת קרם יציב. לזלף על גבי העוגה בעזרת שק זילוף וצנתר חלק. לסדר במרכז פטל שחור טרי ו……להגיש

***** ניתן להוסיף לבלילה פירות אדומים כמו פטל קפוא, תותים או דובדבנים. אני אוהבת את הבלילה חלקה.

בהצלחה ובתיאבון

גלידות נסטלה