עוגת גבינה בחושה וחגיגית

עוגה אחת בחושה עם שתי אפשרויות הגשה וגם המלצה לספר

בחורה עם מחשב נייד

גם בשבועות אני נותנת מקום של כבוד לעוגות הבחושות. אלה שצריך קערה אחת,מטרפה כף ותנור חם והופ…יש עוגה!

הפעם זו עוגת גבינה בחושה שבקלות הופכים אותה לטורט חגיגי.

יש לנו אם כך, עוגה אחת עם שתי אפשרויות הגשה.

תמשיכו לקרוא את המתכון,תהנו מהתמונות ותמצאו למטה גם בונוס בדמות המלצה לספר חדש.

מצרכים לעוגה:

4 ביצים

1 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

1 סוכר וניל

1 אבקת אפיה

2 כוסות קמח

גרידת לימון מלימון שלם

1 קופסה (250 גרם) גבינה לבנה 9 או 5%

לחמם תנור ל 180 מעלות

לשמן תבנית 24

בעזרת מטרפה ידנית לטרוף ביצים,סוכר וסוכר וניל.

להוסיף גבינה ושמן ולטרוף היטב.

להוסיף קמח,אבקת אפיה וגרידת לימון ולערבב לבלילה מעט סמיכה.

לצקת לתבנית ולאפות כ- 35 דקות עד שפני העוגה זהובים,היא יציבה ומוכנה.

להוציא מהתנור ולקרר את העוגה.

עד כאן קיבלתם עוגת גבינה בחושה ונפלאה. עכשיו נהפוך אותה בקלות לעוגת טורט גבינה חגיגי.

מצרכים לקרם גבינה:

1 שמנת מתוקה

3 כפות גבינה לבנה

1 חבילה פודינג וניל

2 סוכר וניל

מעט גרידת לימון

להקציף את כל המוצרים יחד לקרם יציב.

לחצות את העוגה לרוחבה לשני חלקים

למרוח מחצית מהקרם על חלק אחד ולהניח מעל את חלק העוגה הנותר.

על העוגה נמרח את מחצית הקרם שנותרה בצורה אחידה או נקשט בעזרת שקית זילוף.

ניתן אף למרוח מלית אוכמנית על העוגה.

והנה היא: עוגת גבינה בחושה וחגיגית

שלמה

 

עוד מתכונים תמצאו בקטגוריית שבועות אצלי בבלוג

פרוסה

 הבטחתי בונוס: המלצה חמה על הספר – והמלך לא ידעה/חוה עציוני-הלוי 

חתוכה