חומרים לתחתית
130 גרם קמח לבן
60 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
70 גרם סוכר חום כהה
100 גרם חמאה מומסת
הכנת התחתית
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד לאיחוד.
משטחים בתבנית תנור ואופים כעשר דקות.
מקררים וטוחנים לפירורים.
ממיסים 100 גרם חמאה ומערבבים עם הפירורים.
משמנים תבנית אפייה בחמאה.
מצמידים את פירורי הבצק לדפנות ולתחתית.
חומרים למלית
1 ק"ג גבינת שמנת 30%
500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
200 גרם סוכר
50 גרם קורנפלור
3 ביצים
הכנת המלית
במיקסר עם וו בלון (מטרפה) מערבבים עד שאין גושים.
שופכים על התחתית ואופים 20 דק' בחום 180 מעלות.
לאחר מכן מכסים את העוגה ואופים עוד 40 דקות בחום 140 מעלות.
מומלץ לצנן במקרר 24 שעות להתייצבות.
בתיאבון!