עוגת גבינה אישית בשכבות

במיוחד לשבועות, עוגות גבינה אישיות גם למי שמתקשה באפייה, גם למי שרוצה לקצר זמנים ובעיקר למי שרוצה להפתיע… עוגת גבינה שכבות של ביסקוויט קרמל, קרם ריקוטה וניל ורוטב תות שדה.

10960421_10205154915687314_7447431799446261017_oלמצרכים:

6 כוסיות מתאימות

1 גבינת ריקוטה

6 שקיות סוכר וניל

1 מיכל שמנת מתוקה

שרוול פתי בר – בטעם קרמל גרוס במעבד מזון

חצי ק"ג תות שדה שטוף ללא הגבעול

4 שקיות סוכר וניל

להכנה:

1. להניח את הכוסות על משטח עבודה.

2. במיקסר עם וו הקצפה, לשים את השמנת המתוקה, הריקוטה ושש שקיות סוכר וניל ולהקציף עד שיתייצב. הקרם לא צריך להיות קשה מאוד היות והוא נכנס לכוס ולא מיועד לעוגה.

3. לשים את התותים עם 4 שקיות סוכר וניל במעבד מזון ולרסק אותם יחד.

להרכבת המנה:

לשים בתחתית שכבה (כמות של 1 כף) פירורי פתי בר בטעם קרמל. מעל לצקת שכבה של קרם ריקוטה. חשוב להשתדל לעבוד בצורה נקייה על מנת שיהיה ניתן להבחין בשכבות. מעל שכבת הריקוטה לשים שוב שכבה של פירורי פתי בר קרמל. מעל לצקת על החלק העליון רוטב תות שדה. לקרר לפני האכילה, כך השכבות יתמזגו אחת בשנייה ותקבלו עוגת גבינה מופלאה שלקח לכם 5 דקות זמן הכנתה.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!