עוגת בננות עם שוקולד צ'יפס

כשהבננות בשלות מדי וכבר לא ראויות לאכילה, מתכון מעולה לעוגה מדהימה וטעימה במיוחד!

DSC_0185למצרכים:

3 בננות בשלות מעוכות (עם מזלג)

250 גרם קמח

170 גרם סוכר חום

1 אבקת אפיה

100 גרם שמן

2 ביצים

1/2 כפית קינמון

100 גרם שוקולד צ'יפס

חופן אגוזי מלך

לציפוי:

50 גרם שוקולד מריר

80 גרם שמנת מתוקה

להכנה:

1. במיקסר עם וו הקצפה לשים את הביצים השלמות והסוכר ולהקציף יחד 5 דקות. להוסיף את השמן ולהמשיך להקציף עוד 2 דקות. להוסיף את הבננות ולתת עוד מספר סיבובים במיקסר.

2. בקערית קטנה לערבב את הקמח עם אבקת האפיה, הקינמון והשוקולד צ'יפס ולשפוך לתוך העיסה. לתת עוד כמה סיבובים במיקסר רק עד שהכל יתאחד.

3. לשמן תבנית (אני אוהבת עם חור באמצע) ולפזר בתחתית אגוזי מלך

IMG_36994. על האגוזים לשפוך את העיסה

IMG_37005. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה (או עד שהעוגה מוכנה). לקרר היטב את העוגה.

6. להמיס במיקרו את השמנת והשוקולד לערבב עד שיתאחדו ולשפוך על העוגה באופן חופשי.

 

DSC_0184

 

 

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב