4 בננות בשלות מעוכות במזלג
3 ביצים
1 כוס סוכר חום דמררה
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סירופ מייפל
מיץ מתפוז אחד (כחצי כוס)
2 כוסות קמח תופח
כוס שוקולד צ'יפס
להכנה:
לערבב בקערה: ביצים, שמן וסוכר בעזרת מטרפה. להוסיף את הבננות ולערבב היטב. להוסיף את הקמח ומיץ התפוזים ולערבב הכל יחד עד שתהיה עיסה הומוגנית. להוסיף את השוקולד צ'יפס ושוב לתת ערבוב קצר.
להעביר לתבנית משומנת ולאפות בחום של 170 מעלות למשך 40 דקות.
לפזר אבקת סוכר ו………. ב ת א ב ו ן!