לעוגה:
1 חבילת פתי בר בטעם שוקולד
2 שמנת מתוקה (כל אחד 250 סמ"ק)
1 צנצנת נוטלה קטנה
1 כוס חלב
1 חבילה ג'קסס נוגט ושוקולד או קליק
לציפוי:
2 חבילות שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה 250 גרם
להכנה:
פשוט מאוד.
1. מקציפים שמנת מתוקה לקצפת ומניחים אותה בקערה בצד.
2. מקציפים שמנת שניה יחד עם צנצנת נוטלה עד שמתקבל קרם יציב.
3. מערבבים את שני ההקצפות יחד. אני עירבבתי את שתיהן במיקסר (הוספתי את מס' 1 ל- 2)
4. שמים את החלב בקערה וטובלים בתוכו את הפתי בר ומניחים שכבה ראשונה בתבנית (שלי בגודל 25 על 25).
5. מעל שכבת הביסקוויטים שמים שכבה של קרם. מעל עוד שכבת ביסקוויטים מעל שוב קרם ואז שמים את הכדורי ג'קסס. דוחפים אותם מעט פנימה בקרם. שמים מעליהם עוד שכבת ביסקוויט, מעל שוב קרם ושוב ביסקוויט.
6. לציפוי: מחממים במיקרו את השמנת המתוקה והשוקולד המריר ומערבבים עד איחוד מושלם. שופכים על העוגה ושמים במקרר.
7. מעטרים את העוגה ככל העולה בנפשכם. עכשיו תגידו…..לא היה שווה את המאמץ???????????????? (שגם ככה הוא לא כזה גדול…)
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!