עשו לעצמכם טובה קטנה ותכינו את העוגיות האלה.
זהו.
כל מילה תהיה פה מיותרת.
יאללה, יוצאים לדרך:
2 כוסות + 1/3 שקדים טחונים דק (200 גרם)
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס אבקת סוכר
2 כפות מיץ תפוז סחוט
גרידה מתפוז שלם
1/2 כפית אבקת אפייה
אם ניתן להשיג 3-4 תמצית טיפות שמן שקדים
חלבון מביצה אחת קטנה
בקערה לשים את כל החומרים יחדיו למעט אבקת הסוכר.
מקבלים בצק נוח ונעים. מכסים ומשאירים בצד לנוח כ-20 דקות.
אם הבצק לח מוסיפים מעט שקדים אם הוא יבש מוסיפים מעט מיץ תפוזים .
בינתיים מדליקים את התנור על 150 מעלות.
מרפדים תבנית אפיה בנייר אפייה ומפזרים את אבקת הסוכר על משטח עבודה.
מגלגלים את הבצק לגליל שמנמן בקוטר של בעךר 4 ס״מ (תוך כדי גילגולו על אבקת הסוכר).
חותכים לחתיכות ברוחב של כ2-3 ס״מ ומגלגלים גם אותן באבקת הסוכר.
מכניסים כל חתיכה כזו בין האצבע לאצבע האמצעית (אמה) ומפתלים את הבצק לצורת s.
מאבקים שוב באבקת סוכר ואופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש.
מאבקים שוב באבקת סוכר,
מצננים ומתעלפים.