עוגיות שושנים

התחלתי להכין את העוגיות לפי המתכון של קרין גורן, הבצק לא היה טוב ואחר שהבטתי במתכון של קוקי,ראיתי שבעצם חסרה כוס קמח במתכון של קרין. ולכן מעלה את המתכון המעולה המקורי והמעולה.

בחורה עם מחשב נייד

 עוגיות שושנים   קוקי

 חומרים לבצק:

3 וחצי כוסות קמח רגיל

1 אבקת אפיה

1 חמאה 200 גרם

1 שמנת חמוצה (או 1 כוס מיץ תפוזים)

3 חלמונים

2 כפות סוכר

חומרים למילוי

3 חלבונים

חצי כוס סוכר

1 אינסטנט פודינג וניל

 אופן ההכנה:

שימי את כל חומרי הבצק יחד בקערה לושי היטב לבצק אחיד שימי במקרר לנוח

כחצי שעה בזמן שהבצק תופס לו סיאסטה במקרר את יכולה להכין את המילוי –

הקציפי את החלבונים עם חצי כוס סוכר לאחר שההקצפה יציבה הוסיפי בתנועות עטיפה את האינסטנט וניל .חממי את התנור – חום בינוני זהו הבצק קורא לך .. זה הזמן להוציאו מהמקרר חלקי אותו  ל 4 חלקים. רדדי כל חלק למלבן דק ככל האפשר מרחי רבע מן הכמות של המילוי גלגלי לרולדה חתכי את הרולדה בערך 2-3 ס"מ רוחב זה הזמן שהשושנים רוצות להתשתזף במרפסת השמש שלך לכן  על גבי נייר אפיה השכיבי  את השושנים עם מרווחים בינהם . אפי אותם בחום של 180 מעלות( חום בינוני) עד הזהבה

עוגיות שושנים