☘️מה קרה עוגיות השוקולד צ'יפס שלי שהן חומות הפעם ?
רק כי הוספנו להן במקרה 3 כפות אבקת קקאו וכף שבבי קקאו.. והן יצאו ממש ממש כך שהרגשתי מחוייבת לשתף אתכם גם.
הרעיון המקורי היה להכין עוגיות חצי חצי – חצי לבנות וחצי כהות, את אלו נכין בשבוע הבא, כך שהפעם קבלו בחגיגיות את עוגיות השוקולד הצ'יפס המשודרגות.
עוגיות השוקולד צ׳יפס האהובות שלנו, פסיכיות לגמריי, קריספיות בדיוק כפי שצריך, טבעוניות ומפוצצות בדברים טובים כמו פצפוצי שוקולד אמיתי טהור ומשגע, מפנקות וקלות להכנה (מכינה עם הילדים) בוחשים הכל עם כף עץ.. והופ לתנור, אי אפשר לפספס.. ו ..
המרכיבים סופר אייכותיים כמו השוקולד האמיתי והטהור שיש בו, השקדים הטחונים ותוספות חדשות ומוצלחות הפעם : אבקת קקאו ושבבי שוקולד, הם אינם מופיעים במתכון, אפשר להוסיף אם רוצים.
ממש אי אפשר לפספס יוצאות כל כך פריכות וטעימות ! תנסו את זה בבית
דנה ☘️
אם תרצו להצטרף לדף הבית שלי בפייסבוק אני יותר מאשמח – זה כאן