עוגיות שוקולד פיצוץ

אתמול קיבלתי את הסמס הזה. כל הפרטים הפרטים האישיים נחתכו בעריכה(:
455
ואז נזכרתי בעוגיות המופלאות האלה.
כשעברתי קורס ב"דן גורמה" הכנתי אותם והן פשוט ממכרות.  הטעם השוקולדי, הפריכות, איך שהן נשברות בפה. תענוג.
שקופית2
תתחילו לעבוד(:
לבקשת הקהל הוספתי כמויות לא רק בגרמים.
240 ג' שוקולד מריר מומס
40 ג' שמן רגיל =  פחות מחצי כוס שמן
4 ביצים שלמות
120 ג' סוכר =  חצי כוס + 2 כפות
קורט מלח
קורט וניל
250 ג' קמח = 2 כוסות פחות 3 כפות
15 ג' אבקת אפיה. =  3 כפיות
יש לערבב את כל החומרים "הרטובים" במיקסר עם וו גיטרה.
יש לערבב את הקמח ואבקת האפיה ולהוסיף לתערובת.
מעבירים את המסה למקרר לחצי שעה
מכינים שתי קערות: סוכר ואבקת סוכר.
מוציאים מהמקרר ומגלגלים לכדורים אותם שמים בסוכר ומגלגלים עם הסוכר על מנת שהסוכר יטמע בשוקולד. לאחר מכן מגלגלים באבקת הסוכר.
שמים בתבנית עם מרווחים בין הכדורים כי הם גודלים באפיה.
אפיה של בערך עשר דקות בחום 180 מעלות ויש להוציא העוגיות כשהן נראות טיפה לא מוכנות כי אח"כ יהיו קשות. טעים מאד!!

שקופית1

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

עוד מתכונים מצולמים תוכלו למצוא בערוץ היוטיוב שלי

בהזדמנות חגיגית זו שאתם פה שמחה לבשר לכם שפתחתי אתר חדש שכולו שלי, אשמח מאד אם תבואו לבקר בו. רק ללחוץ כאן: SWEET DOOLY   חג שמח!!!

על מנת לקבל עדכון על כל מתכון חדש, תלחצו פה-  sweettdooly@gmail.com  והמייל הבא שלכם יהיה מתוק. רק טוב חברימים!